DENİZLİ / HONAZ - Mimar Sinan İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

2020-2021 Bursluluk Sınavı Başvuru Koşulları Başvuru tarihi:8-26 Şubat 2021 tarihleri arasındadır. Sınav tarihi:25 Nisan 2021

1- Kılavuzdan Ek 1 belgesi çıkartılıp doldurulacak,başvuru sırasında okula verilecektir.

2-Kisi başına düşen gelir yıllık 16.080 TL'yi geçmemesi gerekmektedir.(Ailede çalışanların yıllık toplam gelirinin toplam aile ferdine bölünmesi ile elde edilen miktar 16.080 tl yi geçmeyecektir.)

3-Nufus kayıt örneği başvuru sırasında okuldan verilecektir.

4-a)Veli çalıştığı kurumdan 2020 12 aya ait maaş bordrosunu alacaktır.  b)Eğer çalışmıyor ise SGK dan çalışmadığına dair döküm alacaktır(e devletten de olabilir) c) İnşaat işçisi yada serbest yevmiye usulü çalışıyor ise kazancını ek 1 yazıp mahalle muhtarlığına onaylanacaktır. d)Evde bakmakla yükümlü olduğu (resmi kayıtlı) kişi için tedavi yardım beyannamesi yada mahkeme kararı alacaktır. 5-Evde çalışan kaç kisi varsa maaş dökümü olacaktır. NOT:Özel eğitim öğrencileri nden sınava girecek olanların velisi RAM a gidip sınav tedbir kararı cikartiracaktir.(Yanlarında engelli sağlık kurulu raporu ya da özel gereksinim raporu) BÜTÜN BELGELER HAZIRLANDIKTAN SONRA EK1 İLe BİRLİKTE OKULA TESLİM EDİLECEKTİR.

Nis

Görsel Sanatlar  Öğretmenimiz  Selda AKTAŞ´a çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.