DENİZLİ / HONAZ - Mimar Sinan İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuzda Ramazan Ayında Mani Yazma yarışması düzenlendi,dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Nis

Okulumuzda Aile Akademileri kapsamında sınava hazırlanan öğrencilerimizin ailelerine dönük,sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından seminer düzenlendi.

Nis

Vatan ve mukaddesat uğrunda şehit olan eğitimcilerimiz okulumuz tatbikat camisinde hayırla yad edildi.

Nis

Okul kütüphanemiz ders saati bitiminden 17.00'a kadar öğrencilerimizin kullanımına açık tutulmakta ve öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmesi için internete erişimleri sağlanmaktadır.

Nis

Okulumuzda 40 Şair - 40 Şiir etkinliği düzenlendi.

Mrt

Öğrencilerimizde millî, manevi değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak, edebiyat alanında iz bırakan şiir, kıta ve beyitleri okumaları, ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere  etkinlikler gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz panolarında haftanın Ayet ve Hadisleri hafta boyunca sergilenmektedir.

Mrt

Okulumuz Mescidinde,Çanakkale Savaşı,Kurtuluş Savaşı başta olmak üzere şanlı tarihimizdeki tüm şehitlerimiz için program düzenlendi;okunan Yasin-i Şerifler kahraman şehitlerimizin ruhlarına bağışlanarak,şehitlerimiz hayırla yad edildi.

Mrt

Okul Müdürümüz Yavuz YILDIRIM tarafından öğretmenlerimize ''Güvenli İnternet Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması'' konulu seminer verildi.

Mrt

Okulumuz Kütüphanesinde öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını arttırmaya yönelik etkinlikler gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda 8. sınıf öğrencilerimize yönelik  1.Dönemde ayda bir olmak üzere deneme sınavı uygulanmış ve 2.dönem başında da öğrencilerimize deneme sınavı uygulanarak sonuçları aileleri ile sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından telefonla iletişim kurularak ve veli ziyaretleri yapılarak  paylaşılmıştır.

Şbt

İmam Hatip Okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla,okulumuzda İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında okul içi faaliyetler düzenlendi.

Şbt

1.Dönem Öğretmenler Kurulu toplantımızda Öğrencileri Motive etmenin yolları konusu müzake edildi.

Şbt

Okulumuz kridorlarına öğrencilerimizin teneffüslerde oynamaları amacıyla satranç takımları yerleştirildi.

Şbt

Okulumuzda öğrencileirmiz arası ''Askıda Kitap Uygulaması'' uygulamaya konulmuştur.Böylelikle öğrencileirmizin Kitap okumayı alışkanlık haline getirmeleri amaçlanmaktadır.